logoStichting Muziek Grote Kerk Schiedam

Kom luisteren naar prachtige muziek op een unieke locatie in Schiedam.

Inloopconcert Duo Duin & Berg

Van 11 maart 2023 15:00 tot 11 maart 2023
Categorieën: Orgelconcert

Zij zullen u op een verfrissende en verrassende manier optillen en meenemen op reis door de Lage Landen en Zuid-Afrika! Met prachtige teksten, eigengemaakte muziek en de mooiste covers beschrijven ze de natuur, de liefde en alles wat het leven de moeite waard maakt.

'n Musikale Reis is een gevarieerd programma met liederen, ondersteund door natuurfoto’s van fotograaf Koos van Niekerk. Gelske zingt gedichten van bekende Zuid-Afrikaanse dichters en een aantal pareltjes uit de Friese en Nederlandse literatuur, begeleid door Yolande op de piano, die de liederen grotendeels zelf gecomponeerd heeft.

Afgaande op onze ervaringen tijdens het laatste concert, dat zij in 2018 in de Grote Kerk gaven, bevelen wij dit inloopconcert bij u van harte aan. U kunt ons steunen met een vrijwillige bijdrage aan de deurcollecte. U kunt uw bijdrage ook door middel van  een QR-code of overschrijving op bankrekening NL85 INGB 0004 6156 90 ten name van Stichting Muziek Grote Kerk Schiedam doen onder vermelding van: 'Inloopconcert 11 maart 2023'